Video Indir Dailymotion MP3 ve MP4'te

MP4, MP3, HD'de 10.000 siteden video indirin

Preparing download links ...

Videoyu İndir Dailymotion 

Dailymotion videolarını indirmek için tek bir tıklama

Lütfen yukarıda bir video bağlantısı girin 

Ne yapıyoruz

Dailymotion video indiricimiz videoları indirmeyi çok kolay hale getirebilir, youtube, Facebook, twitter’dan kolayca video veya ses indirebilirsiniz, instagram, vimeo, dailymotion, canlı. Bizi reddedemezsiniz çünkü Dailymotion video indiricimiz tamamen ücretsizdir, sonsuza kadar kullanabilirsiniz, sitede desteklenen tüm videoları veya sesleri indirebilirsiniz, videoları PC’nize, cihazınıza indirebilirsiniz mobil, USB anahtarınız vb.

Desteklenen web siteleri

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

Vimeo

Dailymotion

Tiktok …

Harika özelliklerimiz

Dailymotion video indiricimiz bir hesap oluşturmak zorunda kalmadan kullanılabilir ve herhangi bir yazılım indirmenize gerek yoktur, bu nedenle kullanımı çok kolaydır . Aşağıda ayrıntılı spesifikasyonlarımız bulunmaktadır:

4K4K VIDEO

, 1440p, 1080p, 720p ve diğer çözünürlüklerde video indirmek içinDesteği

SINIRSIZ

Zaman sınırı olmadan kullanılabilir, istediğiniz zaman kullanabilirsiniz

SORUMLU

N herhangi bir cihaz, bir masaüstü bilgisayar olsun, bir ipad,cep telefonu

YÜKSEK HIZ

Sınırsız hız indir, yüksek hızlı video indir

% 100 ÜCRETSİZücretsiz

Sonsuza kadar, kaç kez kullanırsanız kullanın

% 100 GÜVENLİ

Hiçbir virüs, truva atı ve kötü amaçlı eklenti olmadığına söz veriyoruz.

Dailymotion Video Nasıl İndirilir?Video

Sadece Üç Adımdaİndirin

İlk Adım İndirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalayın.

Dailymotion video assistant’ı indirin

  1. adım

Video bağlantısını arama kutusuna yapıştırın ve “İndir” düğmesine tıklayın.

Dailymotion video assistant’ı indirin, 2. adım

Videoyu indirmeye başlamak için “İndir” düğmesine tıklayın.

Dailymotion video sihirbazını indirin, 3. adım

Not: Downloaders telif hakkı korumasını çok ciddiye alır. Video Maniac’ı, telif hakkı koruma şartlarını ihlal eden içeriği indirmek için kullanamazsınız. 

İçeriği, ilgili telif hakkı koşullarına uygun olarak indirmenizi öneririz; yetkisiz herhangi bir indirme riski size aittir.

İçerik indirmek yasal mı?

Yalnızca sahip tarafından yetkilendirilmiş içeriği indirebilirsiniz ve indirilen içerik, ilgili web sitesinin hizmet şartlarına uygun olmalıdır ve telif hakkıyla korunan içeriği yetkisiz olarak indirmek riskli olacaktır.

Download Dailymotion video

Video bağlantısını

VİDEO NASIL İNDİRİLİR 

girinVideovideo

URL’sini girin MP3 / MP4’e dönüştürmek ve indirmek istediğinizURL’sini / bağlantısını girin. Lütfen aşağıdaki desteklenen web sitelerini kontrol edin.

Video Dönüştürme Dönüştürme 

işlemine başlamak için İndir düğmesine tıklayın. Herhangi bir uzunlukta bir videonun alınması birkaç saniye sürer. Video Maniac çok hızlı bir çevrimiçi dönüştürücü.

Download Dailymotion video Download 

video indirme VEYA MP3 indirme 128 kbps, 192 kbps, 256 kbps veya 320 kbps gibi bit hızı kalitesinde. Herşey bitti!

Video Maniac servisi nedir?

Video Maniac, tüm favori YouTube videolarınızı Mp3 kalitesine ve Mp4 Video dosyalarına dönüştürmenizi sağlayan Youtube’dan mp3’e dönüştürme gibi bir web dönüştürme hizmetidir. Biz 320kbps mp3 indirmek için Hd ses kalitesi sağlamak Gerçekten de kullanımı çok kolaydır. Youtube video URL’sini kopyalamanız ve seçtiğiniz videonun YouTube URL’sini girmeniz yeterlidir. Saniyeler içinde Mp3 / mp4 dosyasına bir indirme bağlantısı verebiliriz.

Video Maniac mobil olacak şekilde tasarlanmıştır. herhangi bir bilgisayarda, Mac, Tablet, iPhone veya Android cihazda çalışır. herhangi bir yazılım kurulumu gerekmez. en sevdiğiniz tarayıcıyı istediğiniz cihazda kullanın.

Piyasadaki en hızlı dönüşüm hızını sunuyoruz. Her kullanıcının dönüştüreceği video sayısında bir sınırlama yoktur. Videoların uzunluğu için herhangi bir sınırlama yoktur.

Video Maniac video indirmek için güvenli mi?

Video Maniac, YouTube videolarını premium mp3 ve video dosyalarına dönüştürmek için en hızlı çevrimiçi YouTube’dan mp3 dönüştürücü hizmetidir. Süper hızlısı onu deniyor.

Videoları mp3’e dönüştürebilir misiniz?

Mp3 dosyaları 320 kbps [HD] yüksek kaliteli ses formatında kaydedilir ve 256 kbps, 192 kbps, 128 kbps, 64 kbps de sunar.

MP4 videoları indirmeyi teklif ediyor musunuz?

Evet, videoları JPEG formatında indirmeyi ve ayrıca 1440p, 1080p, 720p, 420p Hd Video vb. HD kalitesinde indirmeyi öneriyoruz

Dailymotion Video Maniac

Bir web sitesi çoğunlukla Video Maniackullanarak indirme 

EnterDailymotion video URL Dailymotion

videolarını nasıl indirebilirim?

Bu, Dailymotion videolarını PC’nize veya mobil cihazınıza indirmek için “En İyi Çevrimiçi Dailymotion Video Dönüştürücü” ün biridir. Dürüst olmak gerekirse bu siteyi Dailymotion Video Download için olabildiğince basit hale getirdik. Bu Dailymotion Video Downloader, HD, SD, 1080P ve Ses (Mp4) formatında videolar oluşturur.

İndirmek istediğiniz Dailymotion videonun URL’sini kopyalayın

Video-maniac.com bağlantısını açın 

Video bağlantısını dönüştürücümüze yapıştırın

İndir düğmesine tıklayın

Birkaç saniye içinde dönüşüm tamamlanacak ve indirme bağlantısını tıklayabileceksiniz. Dailymotion videolarını indirmek için

Sık sorulan sorular ve çözümleri

Dailymotion videolarını mobil olarak nasıl indirebilirim?

Videoyu indirmek için siteyi kullanın Dailymotion Video Maniac 

video-maniac.com sitesine gidin 

Dailymotion videoyu indirmek istediğiniz sayfayı açın ve URL’yi kopyalayın.

 

URL’yi forma yapıştırın ve ardından “İndir” düğmesini tıklayın …

Hedef video için tercih edilen biçimi seçin.

Seçilen Dailymotion video formatını indirin.

Dailymotion videoları çevrimiçi nasıl indirilir?

Dailymotion video URL’sini kopyalayın. Dailymotion Converter’ı burada açın Bu bağlantıyı forma yapıştırın ve “İndir” düğmesine tıklayın, Şimdi mevcut listeden istediğiniz formatı seçin. Sadece “İndir” düğmesine basın ve Dailymotion videolarını ücretsiz indirmeye başlayın.

Videoları Dailymotion uygulamasından nasıl indirebilirim?

Video Maniac genellikle Facebook, Vimeo, Instagram, Tumblr ve Soundcloud’dan indirilen videoları indirmek için kullanılan bir masaüstü programıdır; ancak, mobil videoları Dailymotion videolarını da indirebilir.

Video-maniac.com’u açın.

Dailymotion videosundan bağlantıyı kopyalayın.

Bağlantıyı yukarıdaki forma yapıştırın

İndirme düğmesine tıklayın

Bir kalite seçin.

İndir’e tıklayın.

İndirilen dosyayı görün

Bir Dailymotion videosu nasıl kaydedilir?

Dailymotion videosuna gidin, Oynat’ı tıklayın, Seçenekler’i tıklayın ve Download HD veya Download SD’ye basın. Ardından Dailymotion videosunun URL’sini kopyalayın ve yukarıdaki forma yapıştırın ve indirmeyi tıklayın. Bu video videoman kullanarak bir Dailymotion videoyu kaydetmek çok basit 

ve en iyi Dailymotion Video Downloader çevrimiçi nedir?

Şüphesiz, Video Maniac’tan Video Dailymotion’ı indirin, Dailymotion için en iyi çevrimiçi indiricilerden biridir. Yukarıda bir deneyin ve neden en iyisi olduğunu anlayacaksınız!

Dailymotion videoları MAC bilgisayarıma nasıl indirebilirim?

Video bağlantısını web tarayıcınızın üstünden kopyalayın, ardından Ctrl + C (Windows) veya? Command + C (Mac).

Yukarıdaki forma yapıştırın.

İndir’e

tıklayın MP4’te Video formatlarına tıklayın.

Dönüştür veya İndir düğmesini tıklayın.

Video veya ses dosyası derhal MAC Pc’nize indirilecektir.

Dailymotion’ı Mp3’ye (ses) dönüştürmek mümkün mü?

Cevap evet. Dailymotion video URL’sini yukarıdaki dönüşüm kutusuna yapıştırın ve İndir’i tıklayın. Video indirme bağlantılarının birden çok biçimini görebileceksiniz. “Yalnızca Ses” içeren bir bağlantı görmek için sonuna gidin. Bu bağlantıya tıklayın ve Dailymotion videosunun ses sürümünü indirin.

Kendi videolarımı Dailymotion’a yükleyebilir miyim?

Cevap evet. Dailymotion’ı açın ve Videonuzu indirin ve birkaç dakika içinde Videonuzun URL’sini oluşturacak, URL’yi kopyalayacak ve Dailymotion video downloader video-maniac.com’u açıp URL’yi yapıştırın ve ardından indirmeyi tıklayın. Dailymotion’dan kendi videonuzu indirmek mümkündür …

Video Maniac farklı video formatları üretir:

HD

çözünürlük SD

çözünürlük 1080P Çözünürlük

854P Çözünürlük

Çözünürlük 640P

Çözünürlük 480P

Çözünürlük 380P

Çözünürlük 256P

256Kbps – Ses Mp4 Sadece

 

Dailymotion video indirmek Video Maniac Yardım 

Çevrimiçi Dailymotion Video Downloader, Dailymotion videolarını izlemek isteyenler için mükemmel bir seçimdir, çünkü şimdi herhangi bir Dailymotion videoyu indirip istedikleri zaman oynatabilirler. Buna ek olarak, Dailymotion video meraklıları, indirilen videoyu farklı formatlara sorunsuz bir şekilde dönüştürebilir. Öyleyse ne bekliyorsunuz, indirdiğiniz Dailymotion videoyu istediğiniz zaman oynatın ve kendinizi yenileyin? İnternette birden çok indiricinin mevcut olduğuna şüphe olmamasına rağmen, Dailymotion Online Video Download en güvenli ve en güvenilir video indiricilerinden biridir.

YouTube gibi Dailymotion da Dailymotion videolarını saklamak ve indirmek için bir sitedir. Dailymotion’da eğlenceli bir video izliyorsanız ve tekrar izlemek için bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız, Dailymotion’a bir video yüklemek bir YouTube videosu kadar basit değildir.

Bugün en büyük üç sosyal video ağından biridir. Dailymotion, çok çeşitli alanlarda eğlence ve bilgi sağlar. İşte Dailymotion indiricilerinin yorumları.

Dailymotion Video Downloader

Dailymotion video indirme sitesi, YouTube downloader ve Vimeo downloader’a ek olarak en popüler üç çevrimiçi video görüntüleme uygulamasından biridir. Birkaç dili destekliyorlar ve neredeyse dünyanın her yerinde mevcutlar.

Bu 3 hizmet gibi video sosyal ağları, kullanıcılara sadece film izlemek, müzik dinlemek gibi eğlenceler için değil, aynı zamanda haberleri ve diğer birçok ilginç içeriği güncellemek için büyük bir video mağazası sunmaktadır.

Aslında, hizmeti kullanmaya başlamak için yeni bir hesap oluşturabilir veya Facebook hesaplarınızla oturum açabilirsiniz. (E-posta adresiniz, şifreniz, kullanıcı adınız, profil URL’niz ve doğum tarihinizle bir hesap oluşturmak da hızlı ve kolaydır – 13 yaşında olmalısınız) ve daha fazlası hesap oluştur). Bağlandıktan sonra Dailymotion hizmetini kullanmaya başlayabilirsiniz.

YouTube ve Vimeo’ya ek olarak Dailymotion indirme sitesi, en popüler üç çevrimiçi video görüntüleme uygulamasından biridir.

Dailymotion videolarını çevrimiçi indirin

ve birçok konuda video izleyin

Dailymotion ile kullanıcılar arama yapabilir film izlemek, müzik dinlemek, teknoloji, seyahat, yaşam becerileri vb. hakkında bilgi almak gibi birçok türde video. İzlemek istediğiniz videoyu filtrelemeniz ve aramanız için toplam 17 kategori vardır.

Ayrıca, YouTube’a benzer kanallarda da arama yapabilirsiniz. Son yayınlanan videolar hakkında bildirim almak için bu kanalları takip ediyorsunuz.

Her kullanıcının veya kanalın profilini ziyaret ettiğinizde, bunlar hakkında görüntülemeler, takipçiler, oynatma listeleri, yayınlanan videolar veya ekli diğer sosyal ağ siteleri, bağlantılar vb. Gibi bilgileri görebilirsiniz. . Bir video izlerken, ilgili videolar için öneriler de görürsünüz.

Kişisel videoları paylaşın

Dailymotion’a video yüklemek için belirli koşulları karşılamanız gerekir. Dosya formatıyla ilgili olarak Dailymotion, MP4, 3GP, AVI, MPEG, RM ve WMV gibi tüm popüler video formatlarını destekleyebilir.

Dailymotion’a video indirmek için belirli koşulları karşılamanız gerekir. Dosya formatıyla ilgili olarak Dailymotion, MP4, 3GP, AVI, MPEG, RM ve WMV gibi tüm popüler video formatlarını destekleyebilir.

Buna ek olarak, “sürükle” ve “bırak” videoları destekler, videoları düzenler ve düzenlemeyi bitirdiğinizde videoları otomatik olarak indirir. Ayrıca, yoğun saatlerde indirmekten kaçının ve çok sayıda video indirmek istiyorsanız, aynı anda birden fazla video dosyası indirebilirsiniz, bu sayfanın resmi kullanıcısıysanız yukarıdaki sınırlamalar geçerli olmaz.

Dailymotion’a video yüklerken bilgi çok çeşitlidir. Videonun içeriğini kategoriye, dile, başlığa (120 karakterden fazla) göre sınıflandırmak için gerekli bilgilere ek olarak.

Uygulama ayrıca DeepL videonun içeriği, Genel (herkes görebilir), Özel (sadece görebilirsiniz) veya Parola korumalı olmak üzere 3 seçenek ile özel izinlerin tanımı gibi birçok ek bilgi sağlar. şifre (yalnızca şifresi olanlar görebilir). Videolar, yaşlarına göre kullanıcılar için de kısıtlanabilir.

Diğer gelişmiş yükleme seçenekleri mevcuttur: Altyazı ekleyin, notlar ekleyin, listeye koyun, öne çıkan video olmayı seçin, kullanıcıların yorum yapmasına izin verin, kullanıcıların rapor vermesine izin verin.

Videoları izleme ve paylaşma Video

izlerken Dailymotion, kullanıcıların kaliteyi, oynatma hızını, boyutunu ve ses seviyesini değiştirmesine olanak tanır. Tam ekran görüntüleyebilir, videolara yorum yapabilir, Facebook, Twitter’da paylaşabilir veya boyut, başlangıç ​​zamanı vb. Seçeneklerle web sitesine entegre edebilirsiniz.

Genel olarak, YouTube’a oldukça benzer. Dailymotion’ın bir başka harika özelliği, kullanıcıların video görüntüleme istatistiklerini aşağıda görebilmesidir. Video bittiğinde, tanıtılan ilgili videoları göreceksiniz. Dailymotion, YouTube gibi sürekli otomatik oynatma işlevine sahip değildir.

Her Dailymotion kullanıcısının kişisel bir sayfası vardır. Dailymotion’daki aktiviteleriyle ilgili bilgileri görüntülemenizi sağlar. Avatarınızı, kapak fotoğrafınızı, video kanalınızın açıklamasını değiştirebilir, izlenen videoların geçmişini görüntüleyebilir ve kanalın birçok bildirimini, bildirimleri, hesapları vb. Değiştirebilirsiniz.

DailyMotion ayrıca canlı içerik yayınlamak için canlı akış işlevine sahiptir, ancak Dailymotion’ın bir ortağı olmanız ve Dailymotion koşullarını karşılamanız gerekir.

Dailymotion videoları nasıl indirilir?

Adım 1: Bilgisayarınızdaki Dailymotion ana sayfasına gitmelisiniz.

Adım 2: Dailymotion’a indirmek istediğiniz videoyu bulun, ardından adres çubuğundaki video bağlantısını kopyalayın.

İndirmek istediğiniz videoyu bulun.

Videolarıücretsiz olarak indirmek 

Dailymotion’danharika bir video paylaşım platformudur, videoları çevrimiçi izlemek istiyorsanız bir internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Birçok kullanıcı internete bağlı olmadan en sevdikleri videoları bir bilgisayara, mobil cihaza ve daha fazlasına kaydetmek ve izlemek ister. Aşağıda, herhangi bir Dailymotion videoyu PC’nizde, mobil cihazınızda, tabletinizde ve daha fazlasında çevrimdışı görüntüleme için indirmenin kolay yollarını bulabilirsiniz. 

Dailymotion, kullanıcıların kullanıcılar tarafından oluşturulan kanalları veya grupları arayarak videolara göz atmalarını ve indirmelerini sağlar. Arama sistemi ayrıca daha fazla sayıda kullanıcının aramalarını temel alarak sonucu sunar. Dailymotion, dünyanın en popüler video barındırma ve üçüncü en ünlü web sitesidir. Ancak, Dailymotion videolarını ücretsiz indirmeye çalıştığınızda işlevselliği sınırlıdır.

Bilgilerinizi kaydetmeniz veya göndermeniz gerekmez. Rahatlayın onaylayın, indirme ve dönüşüm sitemizde hoş bir deneyim yaşamaktan çekinmeyin, artık verilerinizi çalan üçüncü taraf web siteleri hakkında endişelenmeyin. Herhangi bir kayıt olmadan veya çevrimiçi bir video indiricisinden bir hesap açmadan basit ve kolay adımlarla videoları hızlı bir şekilde indirin ve videoları daha sonra izlemek veya başka amaçlarla kaydetmek için kaydedin.

Dailymotion Videoları Nasıl İndirilir?

Dailymotion videolarını çevrimiçi olarak nasıl indireceğinizi bilmiyorsanız, video-maniac.com adresini ziyaret edin ve Dailymotion videolarını kurtarmak için uygun yöntemi okuyun. Bir Dailymotion videosunu indirmek için tek bir kuruş ödemek veya ek yazılım indirmek zorunda değilsiniz. Şimdi, video tutkunları Dailymotion videolarını ürpertici bir şekilde indirebilir, çünkü indirme hızı çok etkileyici. 

Dailymotion’ın en büyük avantajı, bu video yayınlama sitesinde, videoları çok basit bir şekilde sıralamanızı ve görüntülemenizi sağlayan mevcut kategorilerdir. Hiçbir yerde 30 video yayınlama kategorisi yoktur ve her kategori belirli bir nişe karşılık gelir ve bu video yayıncılığını video editörleri için çok daha kolay hale getirir. Bu site popüler videolardan oluşan geniş bir koleksiyon sunuyor: eğlenceli klipler, müzik klipleri, spor ve diğer videolar. İstediğiniz video parçalarını Dailymotion’a yüklemek için yöntemlerden herhangi birini kullanabilirsiniz.

Dailymotion videolarının çeşitli nitelikleri için destek

Dailymotion Video Maniac video indiricisi farklı niteliklere sahip videolar oluşturur:

Çözünürlük 1080p

Çözünürlük 720p

Çözünürlük 480p

Çözünürlük 380p

Çözünürlük 240p

Çözünürlük 144p

Dailymotion’dan nasıl video indirebilirim?

Aşağıdaki bölümde Dailymotion video indiricimizi nasıl kolayca ve ücretsiz kullanabileceğinizi öğreneceksiniz. Bu yüzden aşağıdaki adımları dikkatlice izleyin.

1) Önce Dailymotion sitesini ziyaret edin ve en sevdiğiniz videoyu bulun.

2) Dailymotion videosundan bağlantıyı kopyalayın.

3) Dailymotion videosunun URL’sini girin, kopyalanan URL’yi yukarıdaki URL alanına yapıştırın.

4) İndir düğmesini tıklayın, Video ortamının türüne bağlı olarak bir indirme düğmesi göreceksiniz.

5) Bu video için 1080p, 720p, 480p, 380p vb. İstenen biçimi tanımlamanız gerekir. Biçimi seçtikten sonra “İndir” düğmesini tıklayın.

6) Şimdi en sevdiğiniz Dailymotion videoyu kullandığınız PC veya mobil cihazınıza indirilecektir.

Videoyu İndir Dailymotion 

Çevrimdışı izlemek için Dai.ly videolarını kaydedin. Oynatma listelerinde harika çalışır.

Dai.ly video bağlantısını buraya yapıştırın veİndir’i tıklayın.ve İndir’e 

URL’yi

Herhangi bir dailymotion video bağlantısını yapıştırınbasın. Örneğin bunu deneyin …

Çevrimdışı izlemek için Dailymotion videolarını indirin

Merhaba ve dailymotion olan her şeyin hayata geçtiği internet köşeme hoş geldiniz. Site çevrimiçi bir Dailymotion video indiricisidir, herhangi bir ek yazılım veya uygulama yüklemesi gerektirmez, indirilen video sayısı veya süreleri konusunda herhangi bir kayıt ve sınır yoktur. Dai.ly video topluluğunu gerçekten çok seviyorum, birçok haber akışı, ücretsiz taze müzik, harika eğitim videoları var. 

Onları daha sonra iş yerinde veya çalışma yolunda çevrimdışıyken izlemek için birkaçını indirmeyi seviyorum … Çalışın, çalışın … Şey, düşünülen her şey, Dailymotion bana çok iyi zaman veriyor, Video ile diğerlerinin mümkün olduğunca iyi zaman geçirmesine yardımcı olmaya karar verdi. Web sitem, herkesin daha sonra veya çevrimdışı izlemek için Dailymotion platformundan video indirmesine yardımcı olmak için bu şekilde doğdu.

Dai.ly videolarını yedeklemek için Video Maniac nasıl kullanılır?

Video Maniac’ı aşağıda daha ayrıntılı olarak açıklanan 3 basit adımda nasıl kullanabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

Adım 1. İndirmek istediğiniz DailyMotion videosunu bulun. Video bağlantısını tarayıcınızdan veya uygulamanızdan kopyalayın.

Adım 2. video-maniac.com adresini açın, kopyaladığınız videonun URL’sini beyaz kutuya yapıştırın ve İndir düğmesini tıklayın.

Adım 3. İndirme seçenekleri göründüğünde, istediğiniz video kalitesini seçin ve İndir düğmesine tıklayın.

DailyMotion video bağlantısını (URL) nasıl kopyalarım?

Herhangi bir video, birçok farklı kişi tarafından çevrimiçi olarak görüntülenebilir. 

Hepsi bu videoyu nasıl bulabilir? Web sitelerinde, aslında bu videonun çevrimiçi adresi olan evrensel kaynakların konum göstergesi olan bazen URL olarak adlandırılan URI’siyle. Bu hizmetin çalışması için ve videoyu indirmeniz için bu video bağlantısına ihtiyacımız var, aksi takdirde Dailymotion ağından hangi videoyu indirmek istediğinizi bilmiyoruz. 

Bize bağlantı sağlamak için farklı yöntemler vardır, en kolay yol, bu videoları izlemek için kullandığınız tarayıcıdan veya uygulamadan kopyalamak ve daha sonra Video Maniac sitesindeki arama kutusuna yapıştırmaktır. burada. Masaüstünde bazen URL’yi doğrudan tarayıcıdan kutuya sürükleyip bırakabilirsiniz. 

Biraz incelik alır, ama işe yarıyor. Ayrıca adres kutusunu sağ tıklayıp Kopyala’yı, ardından Video Maniac arama kutusunu sağ tıklayıp Yapıştır’ı seçebilirsiniz. Mobil olarak, tarayıcı adres çubuğuna dokunabilir ve Kopyala’yı seçebilirsiniz. Videoları izlemek için bir tarayıcı kullanıyorsanız işte bu kadar.

İşte bağlantıyı almanın farklı, daha evrensel bir yolu. Günümüzde, herhangi bir sosyal platformdaki herhangi bir videonun “Paylaş” düğmesi olacaktır. Birkaç şekil ve boyut olabilir, bu durumda Dailymotion için küçük kağıt uçaktır. Bu düğmeye basın, bu videoyu paylaşmanın olası yollarını içeren kalıcı bir ekran göreceksiniz, bunlardan biri bağlantıyı Kopyalamaktır. Çok kolay. Bağlantıyı otomatik olarak panoya kopyalar, istediğiniz yere yapıştırılmaya hazırdır. Tabii ki, kolaj kısmı her zaman

manueldir Dai.ly videolarının oynatma listelerini indirin

Evet, evet, evet, oynatma listesindeki sorunun cevabı “Evet, yapabiliriz”. Web sitem DM video oynatma listeleriyle nasıl başa çıkılacağını biliyor. Her biri bu dailymotion videoyu cihazınıza indirmek için yakındaki bir bağlantıya sahip, oynatma listesindeki ilk 100 videoyu görüntüleyecektir. Hangi videoları indirmek istediğinizi kontrol edin, başlıklarına tıklayarak yeni sekmelerde açın ve tek tek indirin.

Bookmark videoları ile Dailymotion videolarını daha hızlı indirin

Benim gibi yeterince dailymotion videoları indirirseniz, bu sizin için harika bir araçtır. Normal boyutlu bir tarayıcıya sahip bir masaüstü bilgisayarda iyi çalışır. Aşağıdaki düğmeyi favorilerinize sürükleyip bırakmanız yeterlidir. Daha sonra, bir dailymotion sayfasındayken, bu yer işaretini tıklamanız ve önünüzdeki tüm indirme bağlantılarıyla buraya gelmeniz yeterlidir. Bu yer işaretiyle artık video bağlantılarını kopyalayıp yapıştırmaya gerek yoktur.

Bir yer imi (daha çok bir yer imi), şimdi tıklarsanız düzgün çalışmaz. Yer imlerinize sürükleyin ve dailymotion sitesine göz atarken kullanın.